Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Brancher, der vokser med den teknologiske udvikling

Den teknologiske udvikling har både en række positive og negative effekter for erhvervsdrivende. Eksempelvis har fysiske detailbutikker en hård opgave foran sig, fordi flere og flere handler ind online, som vi også kommer ind på senere i artiklen, hvor der i den grad er vækst. Derudover ser vi nærmere på en række andre brancher, der ligeledes har haft vokseværk som følge af den teknologiske udvikling.  

Vi rejser som aldrig før

Det er de færreste af os, som ikke tager et smut uden for landets grænser i løbet af et år, og der er tilmed nogle, der gør det flere gange om året. Faktisk bruger vi danskere flere penge på rejser end nogensinde før, og det kan der være flere grunde til. Den mest oplagte grund er, at det nu er lettere at sammenligne sine muligheder. Faktisk er det så nemt, at du blot taster en destination ind, og så kommer de billigste muligheder frem. Det betyder, at sommetider kan det være billigere med et smut til London, end det ville være at køre fra Jylland til Sjælland for at holde en forlænget weekend. Den store gennemsigtighed er en af grundene, men derudover har de mange annoncer og rejsesider stor indvirkning på os, og de medfører altså, at vi i højere grad længes efter ture til varmere himmelstrøg. Et eksempel på en side, der klarer sig godt, finder du her, hvor der kan bestilles all-inclusive golfrejse. De kombinerer nemlig to ting i vækst, og det er golf samt rejser, hvorfor denne virksomhed er et godt eksempel på en virksomhed, der ridder på den teknologiske bølge.  

Boligbranchen boomer

Ikke nok med at vi har let til at finde rejser, er det nu også utrolig let, når vi vil finde et stort udvalg af boliger, og internettet gør nu hele boligbranchen mere tilgængelig. Hvad enten du vil sælge eller købe, er det altså blevet lettere, og det er bestemt noget, der har positiv indflydelse for de mæglerfirmaer, der bruger deres muligheder online. Hos boligtilbolig.dk har de blandt andet taget den teknologiske udvikling til sig, og det er noget, der hjælper deres kunder samt forretning.  

Detailbranchen vokser stærkt

Fleksibiliteten er nøgleordet her, og det er netop den, der giver de fysiske butikker kamp til stregen. Online kan vi som forbruger nemlig handle på alle tidspunkter af døgnet, og ikke nok med at det er fleksibelt, så er det ofte billigere. Webshops har ikke en husleje, de skal betale, og samtidig er der så mange webshops, at vi som forbruger nemt kan hoppe rundt, indtil vi finder den billigste løsning. Detailbranchen er i den grad vokset, og hver eneste gang Black Friday eller Cyber Monday står i kalenderen, sætter branchen rekorder med millioner, og den udvikling ser ikke ud til at vende.   Den teknologiske udvikling har haft stor indvirkning på ovenstående brancher, og de vil med alt sandsynlighed vokse sig større i den kommende tid. Vil du vide mere og have tips og tricks til, når du bevæger dig rundt på nettet, kan du hoppe forbi ke-web.dk, hvor der løbende kommer spændende artikler omkring vores teknologiske verden.
© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap