Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Bliv klogere på kryptovaluta

De fleste har nok hørt om bitoins, kryptovaluta og investeringer. Der er kommet en større opmærksomhed og interesse for disse ting på det seneste. Men det er dog de færreste, som egentlig helt forstår, hvad det hele går ud på. Dette kan man heldigvis blive klogere på, hvis man læser på internettet og prøver at sætte sig ind i det.

Har man lysten til at blive klogere på aktier og kryptovaluta, kan Aktieskole måske være en hjælp. For selvom de fleste aviser har været fyldt med artikler om de omdiskuterede bitcoins og kryptovaluta, er det ikke helt så enkelt at forstå dets størrelse. Der er en masse potentiale i kryptovaluta. Men det kan også være usikkert at investere i.

Kryptovalutas store opmærksomhed

Det er ikke mærkeligt, at der er kommet et så stort fokus på kryptovaluta. Der findes mere end 10.000 slags forskellige kryptovalutaer. Bitcoins er bare en af dem. Nogle mener, at bitcoins og andre kryptovalutaer er fremtiden. Det er ikke bare fremtiden, men det er også fremtidens digitale guld. Indtil videre er det ikke meget, man kan købe med valutaen.

I bund og grund er kryptovaluta egentlig bare digitale penge. I en verden hvor teknologien udvikles i høj hastighed, er det ikke underligt, at vi er begyndt at lave virtuelle penge. Teknologien har siden den kom til gået ind og overtaget menneskets arbejdskraft. Se bare på supermarkedet; nu kan man selv gå ind og scanne sine varer og betale.

Hvorfor så kraftige svingninger i kurs?

Værdien på bitcoins har steget enormt meget på bare under et år. Her er værdien af denne blevet tidoblet. Det er altså under et år. Den er dog faldet igen efterfølgende. Der er en god grund til, at stigningen er sket så drastisk. Det kan blandt andet være fordi, at flere er begyndt at acceptere bitcoins som noget helt legitimt.

Kryptovalutaen er helt uafhængig af regeringer og banker. Ved at gå udenom monopoliserede virksomheder, undgår man en masse omkostninger og gebyrer. Når man eksempelvis laver en transaktion til et andet land gennem banken, er der ofte gebyrer forbundet med det. Samtidig tager det rigtig lang tid at få overført pengene.

Minering af kryptovaluta og gevinster

Når nye bitcoins kommer i omløb, kaldes processen for minering. Der bruges nogle meget kraftige og stærke computere til dette. Det er nogle meget komplekse maskiner, som kan løse meget svære matematiske ligninger. Hvis man er med til at minere, kan man tjene kryptovaluta. Det kan gøres, uden at man betaler for dem.

Behovet for minering

Dog kræver som nævnt nogle meget stærke og avancerede computere. Det kræver meget energi, tid og penge at holde denne kørende. Minering er en nødvendighed i kryptovaluta-verden. Det er den, nu hvor der ikke er nogle banker og lignende indblandet.

Men man er stadig nødsaget til at have en eller anden form for kontrol på alle transaktioner og nye kryptovalutaer. Hele mineringen startede som en velbetalt hobby. På 10 minutter kunne de tjene op til 50 bitcoins ved at arbejde hjemmefra.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap