Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Bedemanden letter arbejdet efter et dødsfald

Når du mister en kær, er der meget arbejde, du skal tage dig af efterfølgende. Lægen skal kontaktes, boet skal tømmes, begravelsen eller bisættelsen skal arrangeres, familiemedlemmer skal kontaktes og så videre. Listen er lang, og mens alle disse ting skal gøres, er man som pårørende følelsesmæssig berørt. Et kæmpe hul er opstået, hvor den afdøde både mangler fysisk og psykisk. Derfor kan alting virke komplet uoverskueligt, hvor man ikke kan overskue noget som helst. Her kan bedemanden være en fantastisk hjælp til at guide én gennem arbejdet samt stå for mange af de praktiske ting. Læs med her på siden for at se, hvad en bedemand f.eks. kan hjælpe dig med i den svære tid.

Det praktiske i forhold til begravelsen eller bisættelsen

Først og fremmest sørger bedemanden for at få arrangeret alt det praktiske til begravelsen eller bisættelsen. Det er klart til disse gøremål, at de fleste gør brug af en bedemand. Dette gælder f.eks. levering af kisten, klæde den døde på og lægge ham eller hende i kisten, eventuel levering af ligtøj, levering af urne, rustvognskørsel samt transport af urnen til krematorium. Ligtøj er ikke et must, og du kan derfor sagtens vælge at lade den afdøde blive iklædt eget tøj samt eget sengetøj. Det er heller ikke et must at lade bedemanden tage sig af transport af kiste med afdøde i. Ønsker du selv at stå for denne del, skal du dog være opmærksom på, at du gør det inden for straffelovens bestemmelse, sådan du ikke overtræder usømmelig omgang med lig.

Andre praktiske gøremål, som kan virke uoverskuelige

Hertil kan bedemanden ligeledes hjælpe dig med andre praktiske gøremål. Det kan være udfyldelse og aflevering af offentlige dokumenter og dødsanmeldelse, dødsannonce, henvisning til ceremoniholder eller præst, bestilling og levering af dekorationer, kranse og blomster, trykning af sang- eller salmehæfter, pyntning af kapel eller kirke, reservering af gravsted samt bestilling af gravning, bestilling og levering af inskription og gravsten samt søgning af begravelseshjælp. Mange vælger at arrangere et hjemmebesøg med bedemanden, således tingene foregår i vante og rolige rammer. Typisk kan du kontakte bedemænd 24 timer i døgnet, alle ugens dage. På denne måde er der altid hjælp at hente, uanset hvornår på dagen et dødsfald sker.

Bedemandens hjælp koster, men det kan være penge, som er godt givet ud

Anvender du en bedemand til diverse praktiske opgaver, skal du selvfølgelig huske på, at bedemanden tager betaling for udførelse af opgaverne. Bedemanden er sjældent alene om at løse opgaverne, hvorfor han eller hun typisk ikke kan give en fast pris på opgaverne. I stedet vil du typisk modtage et cirkabeløb eller et overslag. Dog skal en bedemand oplyse priserne tydeligt f.eks. i form af prisskilte. Selvom det koster penge, er det oftest penge, der er godt givet ud. Følelserne er ét stort virvar efter et tab, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i de forskellige gøremål. Du kan også anvende en bedemand ved et dødsfald såsom bedemand i Odense. Herved vil du være i trygge hænder hele vejen, selvom det er en ufattelig hård og svær tid.
© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > E-Gear.dk > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap