Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

App udvikling for dummies

Hvordan udvikler man apps?

Har du fået en god ide til en app, der kan gøre hverdagen nemmere eller mere underholdende? Så læs med her og få gode råd til app udvikling.

Er du ikke bekendt med kodningens verden, så er du nødt til at blive det, inden du kan udvikle apps. Det kræver ikke, at du gør dig bekendt med alt der er at vide om kodning, men du bør have nogenlunde styr på det. 

Her er hvad du skal have styr på inden du går i gang med programmering af din app:

  • Hvad skal appen kunne/ hvad er formålet med appen
  • Hvilke features vil du have med i appen
  • Hvad er nødvendigt for appen og hvad gør den ekstra velfungerende

Når du har styr på disse punkter, har du en god plan for udviklingen af din app. Vær grundig når du gennemgår disse punkter, for de danner basis for din plan. 

Hvilken app kan jeg lave?

Har du ikke styr på hvilken app du vil lave, kan det være en god ide at kigge lidt på nogle af de mest populære apps, der findes. Du skal selvfølgelig ikke give dig i kast med en kopi af dem, for det vil du ikke få succes med. 

Du kan bruge dem som inspiration og kigge på hvad det er der får dem til at være så populære. Har de nogle specifikke funktioner som du kan bruge i din app? Berører de et emne som du føler, at du kan lægge mere vægt på og bygge en app på?

Der er uendelige muligheder indenfor app udvikling og lige nu er folks hverdage drevet af de apps, der gør livet nemmere. Kigger du på apps som Google Maps, Just Eat og Spotify vil du se hvorfor de er så populære. De udvikler sig hele tiden og specificerer funktionerne til brugerens behov.

Hvordan gør jeg folk opmærksom på min app?

Når du har udviklet din app, vil du være nødsaget til at promovere den, for at folk lægger mærke til den. Du kommer ingen vegne med en app, som kun du kender til. Derfor bør du overveje hvordan din app bedst kommer til udtryk. 

Her er et par måder du kan markedsføre din app på:

  • Afsæt et beløb til reklame på for eksempel Google eller Facebook
  • Lav en blog og skriv om din app
  • Lav en hjemmeside for din app
  • Gør den populær blandt influencers

Man må regne med at dette trin er en af de dyreste i processen. 

Hvis du føler, at du har brug for lidt mere kapital, kan du hos saastanyt.fi læse lidt om lån og investering. Du kan også forsøge at få et startindskud i din appudvikling ved betting på sport eller igaming som hos for eksempel counterstrikebetting.net.

Hvad skal man være opmærksom på?

Det er en rigtig god ide at undersøge markedet, før du beslutter dig for at kaste en masse penge i at udvikle din app. Er der en app på markedet der ligner din? Hvis ja, hvad kan du så gøre for at lave din app mere populær?

Når din app er lanceret, bør du konstant tjekke kvaliteten af din app og brugernes feedback. Det er gratis feedback, men kan være en guldgrube for din apps succes.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap