Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

3 gode tips til kørsel i vinterens kulde

Vinteren er lige så stille kommet ind over os, og det betyder formentlig frost og kulde indtil langt ind i marts. Det er langt fra alle, der er glade for vinteren - netop på grund af disse to ting. Heldigvis er der dog også gode ting, der følger med vinteren, og det er selvfølgelig julen. Julen kan dog være stressende på grund af de mange gaveindkøb og andre ting, der skal være styr på i forbindelse med juleaften. Af den grund kan man også komme til at glemme at forberede sig på vinteren og de udfordringer, der følger med den.

Husk vinterdæk på bilen

En af de ting som du først og fremmest skal have styr på, inden at vinteren for alvor slår til, er din bil, hvis du ejer sådan en. Det gør størstedelen af den danske befolkning, og alligevel er der mange vigtige ting, der bliver glemt i forbindelse med den – det gælder særligt om vinteren.

Det første du skal ordne, er at skifte fra sommerdæk til vinterdæk. Med det samme der kommer bare lidt sne og frost, kan din bil få svært ved at holde sig på vejen, hvis den stadig har sommerdæk på. Der er stor forskel på, hvordan det er at køre med og uden vinterdæk. Vinterdæk griber noget bedre fast i vejen om vinteren, og det er derfor de oplagte dæk at køre på, hvis du vil føle dig sikker bag rattet hele vinteren igennem.

Sørg for en ordentlig vinterjakke

Foruden bilen skal du også tænke på dig selv. Med det menes, at du skal sørge for at have en ordentlig vinterjakke, der kan holde dig varm hele vinteren igennem. Det er ikke altid, at jakken fra sidste år er helt i top, og du bør derfor tjekke op på dette i god tid, så du ikke kommer til at stå en kold dag og opdage, at din vinterjakke er helt ubrugelig. Du kan eventuelt sørge for at købe din nye vinterjakke i de lidt varmere perioder, hvor der netop er tilbud på sortimentet af vinterjakker. På den måde kan du nemlig spare en god håndfuld penge.

Hav skovl og salt klar

Det er sjældent vinter uden sne, men selvom det er hyggeligt, er det ikke til alles begejstring. Børn sætter som regel stor pris på de hvide vejr, men mange voksne er godt trætte af, at vejene bliver glatte, og at det er umuligt at komme frem i indkørslen og andre steder omkring hjemmet. Desuden er der også mange, der oplever problemer med frost på deres bil, og det er der ikke mange, der er glade for. Derfor er der en række småting, som du kan have klar for at forebygge og bekæmpe disse problemer.

Salt og skovl er to ting, der er utroligt gavnlige at have klar. Disse to ting kan nemlig hjælpe dig med at holde vej, indkørsel og lignende fremkommelig, når sneen kommer. For at bekæmpe frosten på bilen skal du have en isskraber og en isfjerner på spray klar. Disse er helt uundværlige, hvis du vil have en bil uden frost.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap