Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

3 gode grunde til at investere

Det kan være at du går og overvejer, om du skal begynde at investere, men ikke føler dig helt overbevist endnu. Det kan også hurtigt blive en stor beslutning, især hvis du ikke normalt tager mange risici og ikke bryder dig om, når der er tale om usikkerhed - og slet ikke, når det handler om dine hårdt tjente penge!

Der er utrolig mange måder, hvorpå du kan investere - hvad end du er til aktier, optioner, ETF eller anden aktiv. Nogle af disse metoder er også mere sikre i forhold til et positivt afkast end andre. Herunder vil vi blandt andet pege på investeringer i optioner eller ETF handler.

I denne artikel vil vi give dig et par gode årsager til, hvorfor det kan være klogt at investere og hvad investeringer kan gøre for dig og din økonomi.

Beskyt din formue imod inflation

Inflation er en reel ting, som sker i tide og utide afhængigt af verdensøkonomien og Danmarks afhængighed af denne. Man taler om inflation, når alle varerne og ydelserne stiger og ikke blot, når prisen stiger på olie, fisk eller anden mere ustabil varer. Inflation er påvirket af - og påvirker også selv - hele samfundsøkonomien, og det bliver derfor både dyrere at handle ind i form af mad, men også når det handler om tøj, møbler og diverse andre indkøb. Ligeledes bliver det dyrere at spise ude, at betale husleje og vand samt varme.

Renten på din konto bliver derfor også påvirket af inflationen og når inflationen er højere end renten på din opsparingskonto, mister din formue værdi. Lad os sige, at inflationen lander på 5%. Det betyder at din formue også er 5% mindre værd.

Hvis du derimod investerer din formue, eller i hvert fald en del af den, har du mulighed for at kunne lave et afkast, som er større end inflationen i samfundet. På den måde, kan du få din formue til at vokse og ikke nødvendigvis miste så meget værdi, som den ellers ville, hvis du blot havde den til at stå på din konto.

Lad dine penge arbejde for dig

Selvfølgelig skal du træffe de rette valg, når det kommer til at skulle investere. For hvor er investeringen lagt bedst? Du kan brug dette link for at få en bedre forståelse for aktier og børser i hele verden. Undersøgelser viser, at hvis du kaster dig i sving med investeringer, vil du i gennemsnit få din formue til at vokse.

Du behøver ikke gøre meget for at få din formue til at vokse. Så snart du har truffet de rette valg, og så snart du er kommet ind i rutinen og kender til investeringsuniverset, kan du hurtigt få din opsparing til at gro uden at gøre meget for det selv. Samtidig kan du undgå en negativ rente på din konto, idet dine penge er investeret i virksomheder og brancher som vokser, imens de således skaber et afkast for dig.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap