Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Anti Explorator.com & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

3 fantastiske destinationer for Digitale Nomader

Hvorfor sidde hjemme i det danske ”sommer”-vejr, når du kunne nyde livet i Asien, Sydamerika eller Oceanien med en bærbar under armen?

Det er tankegangen bag de mange digitale nomader, der lige nu gør sig fri af de gammeldags rammer og rejser og arbejder, hvor de vil.

En digital nomade er en person, der ikke er bundet af et sted (nomade) og som tjener sine penge ved hjælp af en computer (digital). Digitale nomader ernærer sig ofte som udviklere, tekstforfattere, online marketers og andet, der kun kræver en computer og en internetforbindelse – så de har mulighed for at bo hvor i verden, de ønsker.

Vi tager her et kig på 3 fantastiske destinationer som digital nomade. Vi har valgt dem ud fra:

  • Billige flybilletter til og fra destinationen: New Zealand er lækkert, men det koster en krig at komme frem og tilbage, og så duer det ikke. Vi skal hjem til jul.
  • Billige leveomkostninger: At komme til København er dyrt, men et hotel i byen tager alle dine sparepenge. Leveomkostningerne skal også være små.
  • Vestligt indrettet og med hurtigt internet: Som digital nomade skal du ikke gå ned på internetforbindelsen og andre i området må gerne kunne tale engelsk (som 2. Sprog, om ikke andet).

Som følger:

Chiang Mai

Måske det mest kendte sted for digitale nomader: Chiang Mai ligger i Nordthailand. Her får du ingen strande, men til gengæld får du en by fyldt med digitale nomader, enormt lave leveomkostninger, vestligt sind og det smukke Doi Suthep-bjerg liggende lige op ad byen.

Chiang Mai er et godt sted, du kan bruge flere måneder på og en personlig favorit herfra.

Overvej at leje en scooter så snart, du kommer til byen – det er defacto standard til at komme rundt i Thailands andenstørste by. Med 500.000 indbyggere er der dog et stykke op til nummer 1 på listen: Bangkok med 30 millioner. Bangkok er i øvrigt også en mulig destination for dig som digital nomade.

Santiago

Santiago i Chile er up’n’coming. Her er mange amerikanere, fordi Chile kun er en kort flyvetur syd for den amerikanske grænse, og det aspejler sig også i kulturen.

Internettet taber lidt her, men til gengæld er der billige leveomkostninger, et vildt natteliv og masser af historie fra de gamle mesoamerikanske civilisationer, der ikke eksiterer længere.

Budapest

Hvis du kigger på Nomadlist.io – en liste over de bedste steder at slå sig ned som digital nomade i hele verden – er nummer 1 lige nu Budapest.

Den ungarske hovedstad topper listen fordi den er nem at komme rundt i til fods, internettet er hurtigt, vejret er godt, flyforbindelserne er rigelige, hotellerne er billige og det er et sikkert sted at opholde sig.

Er du inspireret?

God rejse!

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LeoCall > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap